BAGELS & BEANS BREDA GASTHUYSPOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Breda Gasthuyspoort. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 15:21 Voortaan gaan we gewoon weer naar de bagels want normaal krijg je de creamcheese apart het was eigenlijk een bende teveel saus jammer want wij zijn echt fan icedcoffee was bedroevend weinig !
10 mei 2024 om 15:32 Jelly shot niet ontvangen. Lang moeten wachten. Eten wel heel lekker verder.
17 apr 2024 om 13:30 De smoothie was echt enorm klein voor de 5€ die je betaald. Ook het jelly shotje niet ontvangen. De bagel was lekker maar het uur wachten was minder.
7 mrt 2024 om 12:55 Super lekkere bagels. Warm en vers. Aanrader!
16 jan 2024 om 15:44 Goed eten en netjes op tijd bezorgd
7 jan 2024 om 21:28 Heeft me echt positief verrast, snelle bezorging en de blt bagel was erg lekker, je kon echt proeven dat t vers was. Ook met de sinaasappelsap. Voor herhaling vatbaar
15 dec 2023 om 14:44 Lekkere goedgevulde bagels en een vers allessapje, top!
12 dec 2023 om 15:07 Dat blijft bij één keer proberen, heel teleurstellend, overprijst en gewoon niet lekker.
17 nov 2023 om 13:52 Het eten was heerlijk, maar de bezorging slecht.
17 sep 2023 om 17:04 Er zat een haar in me eten nooit meer
3 sep 2023 om 17:16 Heerlijke bagels en bezorging kwam op afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.
27 aug 2023 om 18:24 Levertijd best lang en Bagel miste wasabi mayonnaise.